Az intelligens riasztórendszer

A biztonság érdekében egyesítjük a fény, az árnyékolás és a zene előnyeit

Könnyű kezelhetőség

Kapcsolja be egy kézzel a riasztórendszert, amelyet a jó éjszakát gombbal tud aktiválni (három tapintás)

Figyelemfelkeltés

Riasztás esetén otthona teljes világítása villogni kezd, és így felkelti az összes szomszéd figyelmét

Rolók fel!

Az összes fényforrás bekapcsol, ezzel egyidejűleg az árnyékoló rendszer is kinyílik, hogy a környéken lakók figyelme az Ön otthonára irányuljon

Hatalmas zaj

Abban a helyiségben, ahol a behatolás történik, a zenei rendszer olyan fülsiketítő zajjal szólal meg, hogy a betörő saját gondolatát nem fogja hallani, nemhogy a rendőrség közeledtét.

Teljes körű védelem

A CITE IQ okosotthon rendszerének riasztó funkciója minden hívatlan vendéget menekülésre késztet. A biztonságtechnikai rendszert olyan riasztó, figyelemfelkeltő funkciókkal egészítjük ki, amely a jelenlétérzékelők, a világítás vagy a zene, hogy családja számára Ön megfelelő biztonságot nyújthasson. Legyen Öné az egyik legintelligensebb riasztórendszer, amely csendben riasztja a rendőrséget, miközben a rendszer összes eszközével, menekülésre készteti a betolakodót.

Hatásos jelenlét szimuláció

Az okosotthon akkor is éberen vigyázza értékeit, miközben Ön szabadságon van. Úgy tesz, mintha Ön jelen lenne, így távol tartja a hívatlan vendégeket. A világítás felkapcsol – majd le, az árnyékolás bekapcsol majd le, … ugyanabban a ritmusban, mintha Ön otthon tartózkodna.

Egyszerűen kezelhető

Otthona riasztórendszerét bármelyik nyomógombbal aktiválhatja. Ha este a házat három “érintéssel” mély álomba helyezi – függetlenül attól, hogy melyik fali nyomógombot érinti meg -, akkor automatikusan aktiválja a riasztórendszert. Amennyiben elfelejtette, távolról is működésbe hozhatja a riasztórendszert a mobiltelefonra telepített alkalmazással.

A helyiségekben elhelyezett úgynevezett pánik gomb megnyomása azonnali riasztást vált ki.

Riasztás esetén, függetlenül attól, hogy betörésről, tűzről, vagy csőtörésről van szó Ön azonnal értesítést kap telefonon vagy emailben.

Mobiltelefonján Ön bármikor megtekintheti otthona élő képeit!

Legyen Önnek is különleges épületautomatizálási rendszere!

Válasszon LOXONE Smart Home rendszert és építse otthonát a jövő elvárásai alapján. A CITE IQ megmutatja Önnek, milyen egyszerű és stresszmentes is a LOXONE okosotthon beépítése!

Egyeztessen szakértőinkkel egy ingyenes és stresszmentes konzultációt!

Megnézem

Beszéljük át projektjét

További kérdései vannak otthonának, irodájának villamosságával, okosotthon rendszerével kapcsolatban?

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy kérdése van felénk, hívjon minket vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.
A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

11 + 6 =

CITE IQ

Smart & Power

LOXONE partner
Chameleon partner

Telephelyek

BUDAPEST, Lágymányos

TATA, Komárom megye

Számlázási Adatok

CITE IQ Kft.

2890 Tata, Hajdú utca 9.

Adószám: 11478546-2-11

Kapcsolat

Makovics Ákos, ügyvezető

+36 (70) 620 5858

citeiq@citeiq.hu

citeiq.hu