Loxone épületautomatika

50 000-rel kevesebb mozdulat, több idő arra, ami fontos Önnek. A Loxone a legtöbb feladatot automatikusan elvégzi az otthonában, így újra marad ideje arra, hogy élvezze az életet.

Átfogó megoldás

Egyetlen érintéssel vezérelheti a világítást, a redőnyöket, a zenét és még sok mást, amit csak szeretne.

Energiaköltség megtakarítás

Számos intelligens technikát alkalmazunk, hogy pénzt takarítson meg energiaszámláján.

Mindenre kiterjedő biztonság

Túlmutat a betörés elleni védelmen: megvédi az épületet és nagyobb nyugalmat biztosít a lakóinak.

kevesebb mozdulat

év alatt

projekt világszerte

megoldások minden területen

Teljes körű megoldás intelligens épülethez

Számos oka van annak, hogy Loxone rendszer mellett döntsön. Intuitív vezérlés, végtelen lehetőségek, megfizethetőség, és ez még csak a kezdet.

Loxone-nal az egész otthona egyetlen harmonikus rendszerként fog működni, ami azt jelenti, hogy a világítás, a fűtés, a hűtés, a redőnyök, a multiroom audio, a napelemek, az elektromos autó töltő és minden más is együtt dolgozik, hogy egy igazán intelligens ökoszisztémát hozzon létre.

A Loxone kiváló minőségű termékek és intuitív szoftverek széles portfólióját kínálja, amely egy páratlan ökoszisztémát hoz létre. Ez teszi a Loxone-t teljes körű megoldássá, amely tökéletes társasházak, szállodák, irodák, valamint más egyedi vagy üzleti alkalmazások számára.

Intelligens épület felhő nélkül

Mindenkinek joga van a magánélethez és személyes adatainak védelméhez. Ezt a jogot a Loxone teljesen figyelembe veszi és védi: az Ön otthona, az Ön adatai.

A Loxone segítségével az Ön épületének adatai a Miniserver-en tárolódnak, nem a felhőben, nem az interneten. A Miniserver a rendszer központi eszköze, a helyszínen elhelyezve.

A Loxone okosotthon biztonságosan kommunikál, és csúcstechnológiával felvértezett titkosítást alkalmaz. Amennyiben az Ön okoseszköze és otthona között megszakad az internetkapcsolat vagy áramszünet van, azonnal figyelmeztetjük. Téves riasztások elkerülése érdekében olyan algoritmust használunk, amely különbséget tesz a gyanús meghibásodások és az internetszolgáltató által végzett karbantartás miatti rendszeres leállások között. Rendszeresen küldünk biztonsági frissítéseket riasztórendszerének, hogy otthona minden másodpercben védve legyen.

Tesla, Loxone, napelemek

Ha az éppen megtermelt villamos energiára nincs szükség, az akkumulátor feltöltődik és pufferként szolgál az esti órákra.

Az összes rendszer kölcsönhatása és a Loxone Miniserver kiterjedt logikai funkciói azt jelentik, hogy az épület önellátó akkor is, amikor nem süt a nap, így nem kell áramot vásárolni.

A CITE IQ szakemberei által telepített energiatároló rendszerek ideálisak mind utólagos, mind új telepítésekhez.

Egyedi és intelligens medencét szeretne fürdéshez, úszáshoz, pihenéshez?

Bővítse életterét egy okos medencével. Élvezze a napsütéses napokat az úszómedence partján. Velünk nem csak a gyönyörű nyári napokon lesz remek hangulatban része, hanem még még télen is. Irányítsa a medence funkcióit a Loxone Touch Surface vagy a Loxone alkalmazás segítségével.

A CITE IQ okosotthon rendszere összehangolja az Ön teljes wellness részlegének összes funkcióját, a szaunát, a medencét, a kertet. A Loxone rendszerével Önnek nem lesz gondja a medence vezérlésére, világítására,  tisztítására vagy karbantartására.A Loxone és a CITE IQ képes ellátni mindezeket az unalmas és hétköznapi feladatokat, így Ön és vendégei csak és kizárólag az élményre tudjanak koncentrálni.

Élvezze kertje szépségét

Egyedi elképzelések alapján – mint hivatalos Loxone partner – modern kültéri bioszférát hozunk létre.

Stílusos privát kert az álma? Igény szerinti kültéri szabadterek teljes automatizációját kínáljuk Önnek, a természetes zöld környezet harmonikus megvilágításától kezdve egészen a sport- és wellness épületrészek teljes összehangolásáig.

A kellemes hőmérséklet nyújtotta örömöket csak akkor élvezheti zavartalanul, ha a kertje ugyanazt a kényelmet biztosítja Önnek, mint okosotthona. Ez azonban rengeteg odafigyeléssel jár: rendszeres fűnyírás, a növények öntözése, a megfelelő kültéri világítás és zene beállítása és még sok minden más.

Az intelligens kerti automatizáció ezeket a feladatokat könnyedén és különösebb erőfeszítés nélkül elvégzi Önnek.

A villamos hálózattól való függetlenség szabadsága

Legyen az Ön otthona is független az villamosenergia áraktól és az esetleges áramkimaradásoktól. Az energiaköltségek napjaink egyik legnagyobb bizonytalansága. Tapasztalja meg Ön is a Loxone okosotthon nyújtotta függetlenséget. A CITE IQ szakemberei elemzik, kiszámolják, összehangolják otthonának villamosenergia fogyasztását. Ezt a szükségletet optimalizáljuk a napelem rendszer által megtermelt zöld energiával. 

A Loxone okosotthon rendszere az okos készülékek és alkalmazások széles skáláját, például az energiaforrásokat, invertereket, hőforrásokat, akkumulátorokat probléma nélkül integrálja. 
A CITE IQ villamosmérnökei a napelem rendszert úgy harmonizálják az energiatároló rendszerrel, hogy az nem csak az Ön otthonának megújuló energiáját tárolja, hanem függetlenítheti azt a meglévő hálózattól is. Ennek következtében otthona tartósan növeli saját fogyasztását és hatékonyan hozzájárul a környezet védelméhez.

Automatikus biztonság

A Loxone segítségével Ön könnyedén bármikor és bárhonnan vezérelheti riasztórendszerét. Olyan egyénre szabott rendszert építünk Önnek, ahol az intelligens riasztó rendszere összekötésbe kerül otthona fény- és árnyékolástechnikájával.

A Loxone rendszere lehetővé teszi, hogy Ön egy gomb megnyomásával teljesen automatikusan aktiválja riasztórendszerét, vagy amint az utolsó regisztrált személy elhagyja a házát. Így biztos lehet benne, hogy riasztórendszere szükség esetén mindig aktiválódik.

A CITE IQ egy olyan biztonságos rendszert tervez, telepít otthonába, ahol nem kell aggódnia a téves riasztások miatt, amikor otthon hagyja kedvenc kutyáját vagy macskáját. Az érzékelők észlelik a 38 kg-nál kisebb és egy méternél kisebb háziállatokat.

Irányítsa okosotthonát, intelligens épületét egy kézből

A Loxone SmartHome rendszere biztosítja Önnek, hogy a hőszivattyútól kezdve a kávéfőzőn keresztül az elektromos redőnyig mindent egy tabletről vagy mobiltelefonjáról tudjon könnyen átlátni, írányítani.

A CITE IQ szakemberei megtervezik és kivitelezik az Ön igényei szerint a teljes Loxone rendszert!

Miért érdemes a Loxone okosotthont választania? Mert a jövő szabadságát és kényelmét nyújtja Önnek. Az innovatív technológiák, például a mobilalkalmazások sokasága, a logikai tanulás vagy az időjárás, mint változó beépítése otthona irányításába, de akár a Google Assistant integráció is intelligensebbé teszi otthonát. A Loxone SmartHome egy felhasználóbarát intelligens épületautomatizálási rendszer, a hatékony és kényelmes okosotthonért!

Amennyiben Önnek fontos az energiahatékonyság, a klímavédelem akkor a Loxone a megfelelő választás!

Egyedi igényekre összpontosít

A Loxone nyitott, szabadon konfigurálható eszközök széles skálájával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szinte mindenféle épület minden egyes elemébe integrálható.

Utólag is telepíthető

A Loxone Air egy célzottan kifejlesztett vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi az automatizálás létrehozását olyan létesítményekben, amelyekben nincs lehetőség a kábelek kihúzására. A Loxone Air termékcsalád tökéletes megoldás az utólagos telepítésekhez és felújítási projektekhez a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül.

Beszéljük át projektjét

További kérdései vannak otthonának, irodájának villamosságával, okosotthon rendszerével kapcsolatban?

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy kérdése van felénk, hívjon minket vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.
A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

15 + 4 =

CITE IQ

Smart & Power

LOXONE partner
Chameleon partner

Telephelyek

BUDAPEST, Lágymányos

TATA, Komárom megye

Számlázási Adatok

CITE IQ Kft.

2890 Tata, Hajdú utca 9.

Adószám: 11478546-2-11

Kapcsolat

Makovics Ákos, ügyvezető

+36 (70) 620 5858

citeiq@citeiq.hu

citeiq.hu