Okosotthon rendszer

Tegye intelligenssé otthonát, amely önmagától gondolkodik. Mi megtanítjuk rá.

Világítás

Az intelligens szórt fénytől a színes közvetett világításig

Vagyonvédelem

Az Ön okosotthon riasztórendszere az egész házat csatasorba állítja

Fűtés-hűtés

Otthona tudja, hogy otthon van-e és intelligensen ehhez igazítja a fűtést

Árnyékolás

Ébredjen velünk, mert nincs szebb a reggeli napfénynél

Energiamenedzsment

A rendszerünk tudja, hogy mikor és hova irányítsa napelemes termelését

Zene

Otthonának hangrendszere nem csak zenét kínál, hanem kikapcsolódást is

A színek és a fényerő tökéletes harmóniája

A CITE IQ stílusos, jó közérzetet biztosító világítást teremt otthonába, rendelőjébe, irodájába. Megtervezzük Önnek a diszkrét és elegáns világítást, amelyet biztonságtechnikai eszközökkel és más funkciókkal kombinálunk.

A fényforrások színhőmérsékletével nemcsak megfűszerezzük otthonát, hanem kényelmet viszünk mindennapjaiba. Miközben Ön pihen otthona világítás rendszere csendben, hatékonyan teszi a dolgát. Pontosan úgy, ahogy Ön megálmodta. Mindehhez villamosmérnök szakembereink a legjobb minőségű lámpákat és LED-szalagokat építik be Önnek.

Hatásos jelenlétszimuláció

Az okosotthon akkor is éberen vigyázza értékeit, miközben Ön szabadságon van. Úgy tesz, mintha Ön jelen lenne, így távol tartja a hívatlan vendégeket. A világítás felkapcsol, majd le, az árnyékolás bekapcsol, majd le, ugyanabban a ritmusban, mintha Ön otthon tartózkodna.

Hatékony energiamenedzsment

A CITE IQ okosotthon rendszere hatékonyan irányítja a különböző eszközök energiaigényének kiszolgálását, használjon saját termelésű áramot e-autó töltéshez, elektromos fűtéshez, medencevíz mozgatáshoz vagy szauna felfűtéshez, stb.

Villamosmérnökeink által kidolgozott hatékony energiamenedzsment pénzt takarít meg anélkül, hogy Önnek bármit is tennie kell érte, például a fűtés és az árnyékolás összehangolásával, optimalizálásával. Használja a napenergiáját, mielőtt bekapcsolja a fosszilis energiával működő fűtési rendszerét, hogy minden helyiségben az Ön igényei szerinti kellemes hőmérséklet legyen.

A muzsika és világítás harmóniája

A CITE IQ által tervezett és kivitelezett intelligens otthonban a világítás és a zene egysége tökéletes hangulatot teremt. Főzzön valami fantasztikusat tökéletesen felszerelt konyhájában, miközben kedvenc rádióadója szól vagy esténként fogyassza el imádott vacsoráját egy igazán zamatos olasz bor és zene mellett.

Összekötjük, ami összetartozik

A napsugárzás erősségétől, a szoba hőmérsékletétől és a nap helyzetétől függően az árnyékoló teljesen automatikusan mozog, és szabályozza a légkondicionáló berendezést. Egy okosotthonnal rendelkező ingatlan a napenergiát a helyiség fűtésére használja, és ha kell a rendszer önműködően megakadályozza a helyiségek túlmelegedését is.

Önnek vihar esetén sem kell aggódnia, mert az árnyékoló automatikusan biztonságos pozícióba áll. Délután az automata üzemmódnak köszönhetően otthonának nyugati oldalán árnyék van, este pedig a világítással egyetemben a magánélet szentségét őrzi.

Exkluzív kényelem

Az okosotthon a fűtést nyaralni küldi, ha Ön távol van, ezzel csökkenti az energia költségeket. A visszautazás előtt egyszerűen kattintson mobiltelefonján a nyaralás vége gombra és otthona kellemes hőmérséklettel fogadja Önt/Önöket.

Beszéljük át projektjét

További kérdései vannak otthonának, irodájának villamosságával, okosotthon rendszerével kapcsolatban?

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy kérdése van felénk, hívjon minket vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.
A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

4 + 1 =

CITE IQ

Smart & Power

LOXONE partner
Chameleon partner

Telephelyek

BUDAPEST, Lágymányos

TATA, Komárom megye

Számlázási Adatok

CITE IQ Kft.

2890 Tata, Hajdú utca 9.

Adószám: 11478546-2-11

Kapcsolat

Makovics Ákos, ügyvezető

+36 (70) 620 5858

citeiq@citeiq.hu

citeiq.hu