24/7

Szünetmentes áramellátás, villámcsapás elleni védelem

Kinek lehet igazán fontos?

Az értékes adatok és az online jelenlét megóvása érdekében kiemelten érdemes figyelembe venni a szünetmentes áramellátás és a villámcsapás elleni védelem kiépítését.

Befektető

Folyamatosan online maradni még akkor is, ha nincs áram. Internet, okosotthon, kamerahálózat, riasztó: csak néhány eszköz, aminek működnie KELL.

Gamer

A gamer nem a videojátékozó kisgyerek a ’90-es évekből. Ő tudja milyen fontos a szünetmentes kapcsolat. Hát még a hardverek épsége.

Metaverzum

Ha ma még ismeretlen Önnek ez a fogalom, nem probléma. Viszont hamarosan kikerülhetetlenül az életünk része lesz. És internetes eszköz kell hozzá.

Adminisztrátor

Ő felügyeli a távolból a rendszereinket, mások rendszereit, mindenki rendszerét. Ha valami nem működik, ő megoldja. Ha kapcsolatban marad.

Mit értünk ez alatt?

UPS (Uninterruptible Power Supply): Szünetmentes tápegység

Tartalék energiaellátást biztosít a csatlakoztatott készülékeknek. A váratlan áramkimaradás, feszültségingadozás, áramellátási zavarok nem csak bosszantóak, de meghibásodást is okozhatnak eszközeiben. Felhasználási területük a személyi számítógépek és perifériáiktól az adatközpontok és létesítményekig terjed.

SPD (Surge Protection Device): Túlfeszültség-védelmi eszköz

Védelmet biztosít az áramlökések és a hálózati túlfeszültségek (pl.: villámcsapás) hatásai ellen, ezzel védve a számítógépeket és egyéb otthoni elektronikai berendezéseket. Továbbá a megfelelő túlfeszültség-védelmi rendszer segíti a biztosítói kárrendezés vitás helyzeteinek kezelését is.

Beszéljük át projektjét

További kérdései vannak otthonának, irodájának villamosságával, okosotthon rendszerével kapcsolatban?

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy kérdése van felénk, hívjon minket vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat.
A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

14 + 12 =

CITE IQ

Smart & Power

LOXONE partner
Chameleon partner

Telephelyek

BUDAPEST, Lágymányos

TATA, Komárom megye

Számlázási Adatok

CITE IQ Kft.

2890 Tata, Hajdú utca 9.

Adószám: 11478546-2-11

Kapcsolat

Makovics Ákos, ügyvezető

+36 (70) 620 5858

citeiq@citeiq.hu

citeiq.hu